Serveis

Dietes Personalitzades + Àpats preparats en base a les dietes

Àpats personalitzats

En base a les dietes personalitzades de NUTRIXEF. Dirigits a Clubs, Empreses o professionals individuals. Els àpats es contracten posteriorment a les dietes personalitzades i s'entreguen setmanalment a casa del client.

Assessoraments

Dirigits a Entitats, Escoles, Empreses i Restaurants. Estructurats en fases i per objectius. Intervé un especialista o varis especialistes. Prèvia contractació d'1 hora de consulta amb un nutricionista i un responsable d'operacions.

Dietes Personalitzades

Dirigides a grups o individualment. Aquestes dietes s'estableixen a partir de la contractació de la primera visita amb el Dietista. Professionals de l'activitat física o aficionats que volen millorar el seu estat de salut.

Conferències

Dirigides a esportistes, Clubs, Entitats, Escoles i pares. Diferents formats amb exposició i preguntes. Desde Fonaments de la nutrició fins a nutrició per alt rendiment o per millora global de la salut de les persones.

Cartes i Menús de Restaurants

Canvis de carta i menús. Nous productes. Revisió de menús i cartes i elaboració d'ofertes nutricionalment equilibrades. S'inicia amb la contractació d'1 hora de consulta amb un nutricionista i un xef a les instal·lacions del restaurant.

Serveis a domicili

Dirigits a empreses i particulars. Visites programades del Dietista i servei d'entrega a domicili dels àpats preparats en base a les dietes personalitzades. Servei exclussiu per clients que contractes una primera visita amb el Nutricionista de NUTRIXEF.