Qui som

Sergi Mateo Batallé

Toni Rodríguez Segura

Jaume Domenech

Guillermo Herranz

Laia Fontseré

Sobre nosaltres

16

NUTRIXEF 2016

En aquesta fase es va iniciar l'activitat dels serveis d'elaboració de plats i entrega als punts de recollida.

17

NUTRIXEF 2018

El servei es farà extensiu a nivell nacional i s'incorporen tots els productes de les dietes personalitzades.

About

L'equip visible de NUTRIXEF està organitzat gràcies a la iniciativa del nutricionista Sergi Mateo i el Xef Toni Rodríguez per oferir el servei de plats preparats en base a les dietes personalitzades i dirigides a esportistes professionals i ara també al públic en general.

L'objectiu de la marca NUTRIXEF és fer possible un servei de plats preparats basats en productes vegetals d'alta qualitat i elaborats en base a les dietes personalitzades. NUTRIXEF representa la garantia de que tot el procés, -des del cultiu i selecció de fruites, verdures, derivats de la soja, cereals, fruits secs, llegums, ... etc passant per la correcta manipulació i elaboració de plats fins arribar a l'àpat- reuneixi la qualitat més elevada possible perque els professionals de l'esport obtinguin els requeriments nutricionals, gaudeixin d'una cuina actual, sostenible i saludable i optimitzin el seu rendiment.

Aquesta és la principal raó per la qual NUTRIXEF inagura una nova etapa en la forma i eficàcia perque els esportistes accedeixin a una alimentació equilibrada, adequada i personalitzada.

L'equip NUTRI + XEF

Sergi Mateo

Nutricionista i Dietista

Cofundador de la marca dirigeix els principis nutricionals en els que es basa NUTRIXEF

Xef Toni Rodríguez

Chef Assessor

Dirigeix les línies gastronòmiques de NUTRIXEF