Qui som

Sergi Mateo Batallé

Toni Rodríguez Segura

Jaume Domenech Larraz

Sobre nosaltres

16

NUTRIXEF 2016

En aquesta fase es va iniciar l'activitat dels serveis d'elaboració de plats i entrega als punts de recollida.

17

NUTRIXEF 2018

El servei es farà extensiu a nivell nacional i s'incorporen tots els productes de les dietes personalitzades.

About

L'equip visible de NUTRIXEF està organitzat gràcies a la iniciativa del nutricionista Sergi Mateo i el Xef Toni Rodríguez per oferir el servei de plats preparats en base a les dietes personalitzades i dirigides a esportistes professionals i ara també al públic en general.

L'objectiu de la marca NUTRIXEF és fer possible un servei de plats preparats basats en productes vegetals d'alta qualitat i elaborats en base a les dietes personalitzades. NUTRIXEF representa la garantia de que tot el procés, -des del cultiu i selecció de fruites, verdures, derivats de la soja, cereals, fruits secs, llegums, ... etc passant per la correcta manipulació i elaboració de plats fins arribar a l'àpat- reuneixi la qualitat més elevada possible perque els professionals de l'esport obtinguin els requeriments nutricionals, gaudeixin d'una cuina actual, sostenible i saludable i optimitzin el seu rendiment.

Aquesta és la principal raó per la qual NUTRIXEF inagura una nova etapa en la forma i eficàcia perque els esportistes accedeixin a una alimentació equilibrada, adequada i personalitzada.

L'equip NUTRI + XEF

Sergi Mateo

Nutricionista i Dietista

Cofundador de la marca dirigeix els principis nutricionals en els que es basa NUTRIXEF

Xef Toni Rodríguez

Chef Assessor

Dirigeix les línies gastronòmiques de NUTRIXEF